Ledenvergadering 24/03/2017
                                                                                                                                                                                                     
FIETSTOERISME DE BEVERS vzw Algemene vergadering 2017  
 17 maart  2017

Wij hebben de eer en het genoegen uit te nodigen op de algemene vergadering 2017 Ft De Bevers die zal doorgaan op :  
Vrijdag 24 maart 2017 Om 20H   In het clublokaal: Sporthal Weyninckhoven, P. Van Ostaijenlaan 2 te Hove

 
Agenda:    

Ø  Welkomstwoord
Ø  Financieel verslag 2016
Ø  Begroting 2017
Ø  Herverkiezing Harry Van Reeth ,ontslag  Marc Docx
Ø  Verhoging clublidgeld 2018
Ø  Woord aan de vergadering    

Met sportieve groeten,   Bestuur FT De Bevers  

TERUG

Etentje na Fortentocht op 14/01/2017
Net als de vorige jaren hebben we een etentje na onze Fortentocht.
Inschrijven kan tot 31/12/2016 via BE90 7775 9946 5332 met vermelding  "etentje 14/01/2017".
Prijs : € 5 voor leden en € 12 voor niet leden.

Terug

Toestand Wannes Henderickx
Wannes is nog maar even wakker gemaakt maar blijkt zijn tenen te kunnen bewegen wat zeer goed nieuws is ivm verlamming.
Er zijn vijf ruggenwervels vastgemaakt omdat er 1 verbrijzeld was, de geplette zenuwen en ruggenmerg zijn vrijgemaakt en geïsoleerd, het been is voorlopig met bouten vastgezet tot hij terug geopereerd kan worden. Nu nog operatie aan dij, knie, gebroken ribben,...maar eerst een aantal dagen stilliggen om rug te laten genezen en vooral hopen dat er geen zwellingen optreden.


TERUG

Ongeval Wannes Henderickx
We hebben een zeer spijtig ongeval te melden.Zoals jullie misschien reeds vernomen hebben zijn er een paar ongevallen gebeurt door het noodweer dat vandaag heeft plaatsgehad. 
1 Daarvan is te Borsbeek gebeurt met een jongere van de scouts. Dit was <Zijn ruggewervel is gebroken en ze zijn nog steeds op deze moment aan het opereren. Laten we allen hopen dat dit allemaal goedkomt.
Dit zeer spijtig voorval toont nog maar eens aan dat een paar bestuursleden een zeer verstandige beslissing hebben genomen  met de annulatie van de eigen fietstocht alhoewel enkelingen een andere mening hadden.
Ik wil aan familie Henderickx nog veel sterkte toewensen in deze moeilijke dagen en hoop van harte dat alles terug goedkomt.

Terug
Mont Ventoux
     Zoals in vorig clubblad vermeld is, als we genoeg leden samen krijgen, het de bedoeling om in  2017 nog eens naar Frankrijk te reizen in de buurt van de Mont Ventoux,Het wordt dan dezelfde  formule zoals 2010,
Dus in het kort: verplaatsing met een autobus voorzien van aanhangwagen
 voor fietsvervoer ;daar begeleiding van de fietstochten en hotel met zwembad op basis van  vol pension,Hotel bevindt zich in het gekende dorp Bedoin aan de voet van de Mont Ventoux, We hebben dus via dezelfde reisorganisator info genomen en hij gaf ons zijn voorstel,     
 Datum : van zaterdag 2 september tot vrijdag 8 september 2017,
    
 Prijs per persoon ; 675 euro pp op basis van een 2- persoonskamer en singeltoeslag = 90 euro
    
 Inbegrepen in de prijs : Autocarreis met luxe autocar + aanhangwagen,
 Wegentaksen en uitstappen ( geen inkomgelden)                           Verblijf gedurende 6 nachten in volpension,drank aan tafel, Wijn en water inbegrepen, Kamers opgemaakt bij aankomst en reisbegeleiding,    Voorwaarden : minimum 30 betalende personen ; fietsers of geen fietsers,Zoals in vorig  clubblad vermeld zullen de niet fietsers zich zeker niet vervelen,          
Voorstel programma 7 dagen Mont Ventoux :
 
 Dag 1- Zaterdag 2 september 2017 heenreis met vertrek om 04u00 's morgens ,Avondmaal en
 overnachting,     
Dag -2 t,e,m dag 6 fietsen en/of uitstappen in de omgeving,Ontbijt – lunchpakket of middagmaal
  en avondmaal,     
Dag 7 : vrijdag 8 september 2017 vertrek huiswaarts na het ontbijt,
      

De reisorganisator heeft voorlopig een optie genomen op een aantal kamers, en zijn vraag is,
 omdat er nog aanvragen in dit verband zijn hem te laten weten of we aan de 30 personen komen,Daarom onze vraag om eens te bekijken of er interesse is voor deelname en dit toch snel aan mij  te laten weten want ik weet niet hoelang ze kamers kunnen vrij houden,Hoe rapper hoe liever,       

U kan mij bereiken via tel : 03/3226645 gsm : 0477310992 of e-mail : deridder47@gmail,com
     
  De Ridder Roger,

TERUG
Trainingsritten
In de wandelgangen hebben we opgevangen dat er Bevers zijn die hun sportieve doelen voor het volgende seizoen reeds bepaald hebben: de Amstel Gold race,  de ronde van Mallorca,…
Doelen om stuk voor stuk U tegen te zeggen. Vanuit het bestuur willen we ons steentje bijdragen in de realisatie van deze doelen. Daarom volgend voorstel: Vanaf 29/10  willen we  wekelijks op zaterdag een duurtraining organiseren.
Duur: we starten met een ritten van 2 uur en bouwen geleidelijk  op zodat we eind februari  een rit van 5 uur rijden.
Souplesse: het doel is met een zo hoog mogelijke trapfrequentie te rijden aan een zo laag mogelijke hartslag.  Iedereen is natuurlijk vrij om zijn eigen trapomwentelingen te kiezen. Maar wil je een maximaal rendement uit deze trainingen halen is het aangeraden om te trachten 100 (en zelfs meer) omwentelingen aan te houden.
Snelheid. Ik rij met 90 à 100 omwentelingen op het binnenblad  (34 tanden) van een compact en achteraan met een 13 of 14. Dit wil zeggen dat de rijsnelheid zal schommelen  tussen 28 en 32,5 km/h bij normale weersomstandigheden.  Ik ga mij daar strikt aan houden:  er wordt niet trager gereden  maar ook niet sneller.  
Afspreken:  ik wil mij engageren om steeds present te zijn. Van jullie vraag ik om mij ten laatste vrijdag voor 18h00 per mail (marc.docx@telenet.be) te laten weten of je komt meerijden. Het zou fijn zijn om nu reeds een reactie te krijgen van zij die geïnteresseerd zijn om regelmatig deel te nemen. Ik kan nu reeds melden dat ik op zaterdag 4 november niet aanwezig zal zijn wegens vakantie.
 Vertrek: we vertrekken om 9h00 aan de sporthal in Hove.  Wanneer er ochtendijzel wordt verwacht zullen we dit startuur verlaten om het risico op schuifpartijen te vermijden.  
Punten: omdat we weten dat niemand belang hecht aan clubpunten krijg je voor elke deelname 5 punten.  
Tot slot: dit is een extra aanbod. De voorziene trainingsritten op zaterdagnamiddag blijven gewoon doorgaan.Marc Docx

TERUG
Brunch 13 november 2016
Op zondag 13/11/2016 staat ons jaarfeest op de planning. Na enkele jaarfeesten met bowling op het programma hebben we voor een andere formule      gekozen.
 We gaan dit jaar brunchen en de locatie bevindt zich te Lint in "De Vondeling",  De vondeling is in de Koning Albertstraat 19 in Lint. 
 Samenkomst daar om 11u00 om te starten met onze brunch,
 Natuurlijk zijn de partners en kinderen ook uitgenodigd,       
De prijs die door de vondeling hiervoor gevraagd wordt is 33 euro voor volwassenen en 16 euro
 voor kinderen. Onze leden en de medewerkers van de Rik Van Steenbergen betalen 20 euro per lid en 10 euro voor de kinderen,niet leden vragen we 33 euro.

Vooreerst serveren wij u een schitterend bubbelglaasje of fruitsapje!
Daarna wordt u verwend met:
 • ontbijt: een kopje koffie of thee, smullen van vers gebakken broodjes, croissantjes, beleg, eitjes, spek,…
 • ons koud buffet: waaier van vlees en visgerechten, diverse groentjes, …
 • ons warm buffet: omvat vis, vlees stoverijen, kroketjes, puree, rijst, …
 • gezellig eindigen met een zoetje: ons dessertenbuffet!
 Om een goed inzicht te hebben van het aantal deelnemers vragen we om in te schrijven tot 21/10/2016 en dit op rekeningnummer        BE90 7775 9946 5332 met vermelding Brunch.
Hopelijk verwachten we veel deelnemers om 2016 af te sluiten en over na te kaarten.

TERUG

Barbeque 28 mei 2016
Leden die aan de barbecue  wensen deel te nemen vragen we in te schrijven ten laatste tot 14 mei 2016.
 De barbecue is natuurlijk in ons clublokaal Weyninchoven in Hove met start om 19u00,
Wat staat er op het menu : Steak-saté-kipfilet-barbecueworst wat het vlees betreft en de groenten zijn : sla-tomaten-komkommer-aardappelen-sperziebonen-bloemkool-broccoli-  en paprika en daarbij nog brood en verschillende sauzen. Dus ik denk voor ieder wat wils,       De prijs die we hiervoor vragen zijn 15 euro voor leden en 23 euro voor niet leden en in deze 2  prijzen is er een aperitief inbegrepen,Dranken zijn er niet inbegrepen.
Inschrijven hiervoor kan je door het bedrag te storten op de rekening van onze club met vermelding: barbecue 28 mei en dit op het rekeningnummer BE90777599465332.
We hopen op een veel belangstelling en goed weer want op het terras in Hove is het dan heel  gezellig,Dus niet te lang over nadenken en inschrijven maar.

TERUG NAAR NIEUWSOVERZICHT


Donderdagrit Ft De Bevers
Eerste donderdagrit van de Bevers werd een weergaloos succes.

De eerste donderdagse Beversrit deze week op 3 maart (zie clubblad blz. 4) werd een weergaloos succes zo vernamen we van onze reporter ter plaatse (die we undercover meestuurde met de fietstocht). Mooi zonnig weer, een zacht briesje in de rug, licht dalend parcours, een rijsnelheid van een 26 à 27km/hr  en een opkomst die ver de verwachtingen overtrof. Pikant detail: er reden dubbel zo veel vrouwen mee als mannen. En het moet gezegd deze vrouwen zagen er mooi, fraai en gracieus uit, echte gazelles op de fiets, en reden, ondanks de winterse temperatuur, rond in een topje en korte broek.

Volgende kans om mee te fietsen is er op donderdag 17 maart om 13hr30, vertrek aan de sporthal in Hove. En mannen: de gazelles zullen weer van de partij zijn.

Terug naar nieuwsoverzicht


Etentje na openingsrit op 30/01/2016
Na onze openingsrit op zaterdag 30/01/2016 hebben we zoals vorig jaar terug een etentje.je kan hiervoor inschrijven tot 15/01/2016.
Prijs voor de leden is € 5 en voor niet-leden € 10 met inbegrip van drankbonnetje.
Inschrijven via clubrekening , BE90 7775 9946 5332 met vermelding " etentje 30 januari".
Tot dan.
Terug naar nieuwsoverzicht.


Pechverhelping
 Hoe gaat het nu concreet in zijn werk?

Bij pech kan je het centrale nummer 03/253.61.82 bellen (dit nummer is 24u op 24 en 7/7 bereikbaar). Na je oproep zal een pechverhelper langskomen om je te helpen. Zorg er intussen voor dat je  je op de openbare weg bevindt of je er naar toe begeeft, zodat de pechverhelper ter plaatse kan komen. Deze persoon tracht eerst je fiets opnieuw rijklaar te maken. Dat wil zeggen dat men zal proberen om je terug veilig op weg te helpen. Niet in alle gevallen betekent dit een definitieve herstelling, maar je zal wel opnieuw mobiel zijn en je tocht verder kunnen zetten op een veilige manier.  Lukt het rijklaar maken niet, dan brengt de pechverhelper je terug naar huis, begin- of startpunt van je fietstocht, naar de dichtstbijzijnde fietsenmaker of terug naar je wagen.

Terug naar nieuwsoverzicht


Ongeval Karel Braeckmans
Afgelopen zaterdag tijdens de fietstocht van AFt is Karel ten val gekomen.Nog maar pas vertrokken na de inschrijving te Hove is hij in een bocht onderuit gegaan . Hierbij heeft hij een bekkenbreuk opgelopen en is opgenomen in het UZA.
We wensen Karel een snel en volledig herstel toe na toch wel deze zware breuk en hopen hem snel weer te zien op de fiets.

Terug naar nieuwsoverzicht


Scannen van vergunningen
Op vrijdag 30 oktober geven we uitleg over het scannen van vergunningen, vanaf 20 h in ons lokaal te Hove.
Al de leden welke interesse hebben om eens tijdens 1 van onze inrichtingen mede te helpen voor het inscannen van de vergunningen zijn hierbij uitgenodigd. Het is geen verplichting om dan steeds mede te helpen tijdens onze inrichtingen maar het helpt wel dat we al eens uit een grotere vijver kunnen vissen voor medewerkers.

Terug naar nieuwsoverzicht

Fietsbijstand
Wielerbond Vlaanderen is bijzonder fier om jou haar eigen fietsbijstand te kunnen voorstellen.
De Wielerbond Vlaanderen Fietsbijstand zal je vanaf 1 januari 2016 mobiel houden bij materiaalpech onder bepaalde voorwaarden*. Dag en nacht zal hulp geboden worden bij pech met je fiets in België. Platte band? Ketting gebroken? Ongeval of diefstal ? Alle soorten pech worden door de technici verholpen, zodat je altijd op je bestemming geraakt.
De Wielerbond Vlaanderen fietsbijstand garandeert je dus zorgeloze fietsritten in het komende wielerjaar. Deze extra service zit mee inbegrepen in de prijs van het lidmaatschap!
Het centraal telefoonnummer waar naar gebeld zal kunnen worden volgend jaar delen we in de maand december mee. 

*voorwaarden:
- je dient geïmmobiliseerd te zijn in België op minstens 1 km van huis of van vertrek- of eindpunt.
- het aantal interventies is beperkt tot 3 per jaar voor een individuele vergunning of tot 7 interventies voor een familievergunning.
- de Fietsbijstand is niet geldig tijdens georganiseerde toertochten omdat dan reeds technische bijstand aangeboden wordt.

Terug naar nieuwsoverzicht

Clubfeest 2015
     Om ons fietsjaar 2015 op een leuke manier af te sluiten voorzien we zoals altijd ons jaarfeest.
      Vorig jaarfeest in Vremde was zeker een meevaller maar de bowling vorige jaren sprak ook veel leden aan,  Daarom lassen we nog eens een bowlingavond in en wel op zaterdag 24 oktober 2015, Enkel de locatie veranderd en het menu veranderd,Waarom?     
De bowling in Aartselaar was wat bowling betreft heel goed,het eten ook,maar zoals we
 terecht hoorden zeggen dat bij het eten iedereen redelijk ver uiteen zat en redelijk druk,
 Nieuwe locatie die we gaan uitproberen wordt Wommelgem op de Autolei 113,Bowling Stones,Deze bowling op de Autolei bevindt zich tussen het rond punt en de Herentalsebaan,met een grote parking achteraan bij het binnenrijden, We komen daar samen om 17u45 en worden daar ontvangen door cava of fruitsap, Start van de bowlingavond is van 18u00 tot 20u00 en daarna aan tafel voor de stoned grill,      Tijdens het bowlen en eten zijn alle dranken in de prijs inbegrepen,Enkel sterke dranken vallen  hier niet onder,Deze formule telt ook  voor de supporters die niet bowlen en enkel eten,
Wat gaat dit kosten?     
Voor de formule bowling met eten vragen we  aan leden en partner 45 euro per persoon,
    
Voor  diegenen die niet bowlen vragen we aan leden en partner 37 euro per persoon,
    
  De overige kosten die we daar moeten afrekenen is ten kosten van de club,
    
Om alles op tijd te kunnen regelen vragen we ten laatste op 30 september uw deelname te
 bevestigen en dit via overschrijving op rekeningnr BE 90 7775 99465 5332 met vermelding naam en aantal zonder bowling en met bowling.

TERUG NAAR NIEUWSOVERZICHT

Cursus wegkapitein
Een vraag vanwege W.B.V. en gemeente Hove:

Onze gemeente kreeg van Wielerbond Vlaanderen en de Vlaamse Trainersschool de vraag om een cursus ‘wegkapitein’ te organiseren.
Deze opleiding leert de mensen de belangrijkste items die ze als (verantwoordelijke) fietser horen te kennen: Hoe kan ik best ongevallen vermijden? Wat te doen bij een ongeval? Hoe best handelen als iemand een hartaanval krijgt? Wanneer mag ik op de openbare weg rijden? Welk materiaal heb ik best bij om alles veilig te laten verlopen? Welke verkeersregels moet ik zeker kennen? … De verantwoordelijken van een fietsende groep hebben een belangrijke taak en horen dus ook goed geïnformeerd te zijn!
De Opleiding omhelst in totaal 25 lesuren en aan het einde van de rit behaal de cursist het diploma ‘wegkapitein’ (of begeleider wielertochten), erkend door de Vlaamse trainersschool en de wielerfederaties!   Voorlopig ben ik bezig met te onderzoeken welke verenigingen (zowel Hovese als buurtgemeenten) er hiervoor interesse hebben. De planning ( met de exacte dagen en uren wordt dan later opgesteld in overleg met de leden verenigingen/clubs die hierop aanwezig zullen zijn. 
Wie interesse heeft geeft me een seintje ten laatste op donderdag 3 september.
eddy.joostens@pandora.be

TERUG NAAR NIEUWSOVERZICHT
Fietsvakantie Mallorca 2016 , deel 2
Vrijdag 28 augustus hebben een twintigtal bevers hun hoofden bijeen gestoken. Hieruit is de beslissing gevallen dat we volgend jaar met een andere organisatie gaan, namelijk Fred Rompelberg.
http://fredrompelberg.com/
deze heeft 6 fietsgroepen welke 4 dagen per week fietsen.de andere dagen kunnen we steeds op eigen houtje fietsen zoals we nog hebben gedaan. Diegenen welke een fiets huren op Mallorca kunnen dit doen bij Rompelberg maar dit is niet verplicht, we zullen nog andere mogelijkheden aanbieden wanneer men boekt.
De prijzen zijn nog niet gekend maar zullen in de lijn liggen van deze van de reisspecialist.Ik zou aan alle leden, welke wensen mee te gaan willen vragen om reeds hierover eens na te denken.Eens de prijzen gekend zijn is het weer de bedoeling om zo snel mogelijk te boeken.
De periodes die we nu voorlopig voorzien zijn :
 • van 24 april tem 8 mei 2016
 • van 28 april tem 8 mei 2016
 • van 1 mei tem 8 mei 2016
Waarom zeggen we voorlopig. dat zal voor een gedeelte afhangen van de beschikbare vluchten en prijzen, deze zijn ook nog niet beschikbaar maar zijn er begin september 2015.Tevens is ook het grote voordeel bij Rompelberg dat men alle dagen mag aankomen en vertrekken.Het kan dus zijn dat we 1 dag opschuiven daar men ons ook reeds verwittigd dat zondag 8 mei een heel drukke dag is om terug te keren en dus ook een dure.

Het hotel welke we voorzien bij Rompelberg is Orient van keten Grupotel.
http://www.grupotel.com/en/hotel/mallorca/playa-de-palma/orient/hotel.html
Dit hotel is zowel boekbaar in half-pension als all-inn.
Eens alles geweten zulke we alles mededelen en inschrijvingsformulieren bezorgen welke men invult en terugbezorgd zoals in het verleden.

TERUG NAAR NIEUWSOVERZICHT

Clubuitstap naar Oudenaarde
     In vorig clubblad werd vermeld onder de rubriek “ woord van de ondervoorzitter” om een uitstap te maken naar Oudenaarde op 26 september 2015 waaraan zowel de leden als partnerseventueel vrienden kunnen deelnemen,     
  De bedoeling is om met allemaal samen met een autobus te vertrekken naar Oudenaarde,
We nemen ook een lichte vrachtwagen mee voor fietsvervoer voor diegenen die een fietstocht volledig afgepijld gaan rijden, Voor die niet wensen te fietsen is er een wandeling voorzien met onze gekende gids Harry Van Reeth,
 In de namiddag is er een bezoek gepland aan het centrum Ronde van Vlaanderen wanneer de  fietsers en de wandelaars terug verzamelen,  Voor de fietsers is er na hun tocht gelegenheid om te douchen = 2 euro per persoon, Na het bezoek voorzien we een avondmaaltijd in het centrum van Oudenaarde,
  Het is de bedoeling dat we samenkomen om 08u00 aan de sporthal in Hove;de fietsen laden   en dan vertrek bus en lichte vrachtwagen om 08u15,  De prijs hiervoor, vervoer en bezoek centrum Ronde van Vlaanderen en avondmaaltijd komt op  30 euro pp voor leden en partner en 45 euro pp voor niet aangeslotenen,Dranken zijn hier niet  inbegrepen,De club legt hier minimaal 15 euro bij per deelnemer om alles te bekostigen,     
Om alles in Oudenaarde te kunnen regelen zouden we willen vragen ten laatste op zondag 6 /9
 uw deelname te bevestigen en het bedrag te storten op rekening van de club BE 90777599465332 met vermelding vlees of vis bij het avondeten,  Na het avondeten keren we terug richting Hove om daar rond 20u00 aan te komen,
Om reden van kostprijs willen toch ten minste 30 personen die deelnemen aan deze activiteit, Een bus inleggen en lichte vrachtwagen zou voor minder niet aangewezen zijn,
Moest het zo zijn dat we het aantal niet halen gaat de uitstap niet door en krijgen diegenen die reeds gestort hebben hun geld natuurlijk terug,  Vergeet niet voor die hun fietst meenemen een deken of iets dergelijks ter bescherming van uw fiets,Vragen? Laat maar weten,       

De ondervoorzitter;
      
De Ridder Roger,

TERUG NAAR NIEUWSOVERZICHT

Fietsvakantie Mallorca 2016
Bevers,

Jullie kennen wel de problemen die er vorig jaar waren bij de boekingen voor fietsvakantie Mallorca.
We hebben onze klachten overgebracht naar de Reisspecialist en deze heeft voorstellen gedaan voor 2016. Tevens hebben we naar alternatieven gezocht en info ingewonnen hierover.
Dit willen we aan alle leden die interesse hebben voor deze fietsvakantie overbrengen.
Ik zou zeker willen vragen aan alle leden welke interesse hebben , aanwezig te zijn. Na de uitleg over de Reisspecialist en de alternatieven , nemen we daar een beslissing.
Datum van gebeuren: vrijdag 28 augustus om 20 H in sporthal Weyninckhoven te Hove.
Mvg,
Het bestuur

TERUG NAAR NIEUWSOVERZICHT

Verkenning Rik Van Steenbergen Classic
Volgende zaterdag, 11 juli 2015, hebben we onze verkenning RVS .
Vertrek is om 8 H op de parking van het zwembad/sporthal van Aartselaar. Hou er wel rekening mee dat er op bepaalde momenten gestopt wordt, daar we mogelijk nog wat moeten noteren. Op de middag stoppen we in taverne Nestor te Lubbeek voor een hapje, waar we twee jaar geleden ook zijn gestopt, deze doet terug op de middag open. 
Tot zaterdag.

TERUG NAAR NIEUWSOVERZICHT
Overlijden vader Jef Liénard
Je liefde, je kracht, je warmte en je lach,
we zullen je missen elke dag!

René Liénard
weduwnaar van Delphine Piron
lid van OKRA
geboren te Brussel op 17 juli 1922
en overleden te Malle in het AZ Sint-Jozef op 13 mei 2015.

U wordt uitgenodigd op het afscheid van René, met opstelling van
de asurne, in de parochiekerk van O.-L.-Vrouw te Oelegem op
donderdag 21 mei 2015 om 10 uur.
Samenkomst en gelegenheid tot groeten van de asurne
in voornoemde kerk vanaf 9.40 uur.

Aansluitend bij de plechtigheid heeft de bijzetting van de asurne
plaats in het urnenveld van de begraafplaats van Oelegem.
Er is gelegenheid tot groeten in het rouwcentrum Peeraer,
Turnhoutsebaan 444 te Wijnegem,
op dinsdag 19 mei van 18.30 uur tot 19 uur.
Gelieve geen bloemen en kransen.

Correspondentieadres:
Familie Liénard - Piron
p/a Uitvaartzorg Peeraer
Turnhoutsebaan 444 - 446B - 2110 Wijnegem

hij was de vader van
Jef en Rita Liénard - Van de Peer
Guy en Nicole Mayeur - Liénard
Michel en Angelique Liénard - Lehmler

hij was de grootvader ‘de peter’ van
Thierry en Gwendy Liénard - Dassy
Gregory Liénard en Ellen Van Gheem
Kim Mayeur en Barbara Cottenie
Raf en Evy Michiels - Mayeur

hij was de fiere overgrootvader ‘de peter’ van
Vince Liénard
Gil Liénard
Amy Liénard
Elien Mayeur
Emiel Mayeur
Alex Michiels
Maxime Michiels

Zijn zus, broer, schoonbroers, schoonzussen.
Zijn neven en nichten.
De families Liénard en Piron

TERUG NAAR NIEUWSOVERZICHT

Barbeque 24/05/2015
Zondag 24 mei 2015 hebben we onze barbeque. Start om 18H dan kunnen we aanvangen met een aperitief en een half uurtje later aanvangen met de bbq.De maandag erop is een feestdag.
Bbq omvat  3 stuks vlees en voorzien van brood en groentjes. Worst met spekjes- gemarineerde kipfilet en varkenssaté.
Prijs bedraagt 16 €  pp met inbegrip van  2 comsumptie's 
Inschrijven tot uiterlijk 17 mei via overschrijving op het rekeningnummer BE90 77759946 5332 met vermelding " bbq en aantal personen".
Partners zijn uiteraard ook welkom.
Plaats van gebeuren is sporthal te Hove.

TERUG NAAR NIEUWSOVERZICHT

3-Daagse fietstocht
Zoals u in het vorige clubblad al kon lezen, plannen wij dit jaar een driedaagse fietstocht te organiseren naar Peer, waar ook de Belgian Cycling Happening doorgaat. Wij plannen op vrijdag 18 september te vertrekken, op zaterdag 19 september de BCH af te fietsen en op zondag 20 september terug te fietsen.
Momenteel hebben zich er 7 geïnteresseerden aangemeld: Harry VR, Ward, Dirk D, Juul, Paul VdB, Michel, mogelijk Eddy (als hij verlof kan nemen).
Aan deze geïnteresseerden en eventuele bijkomende geïnteresseerden vragen wij een voorschot van 50 euro te storten op de rekening van de Bevers BE90 777599465332 met vermelding driedaagse Peer tegen 30 april e.k.  
Mvg Het Bestuur

TERUG NAAR NIEUWSOVERZICHT
Overlijden schoonvader Dirk Van der Schueren
Herinner mij
in stralende zon,
hoe ik was
toen ik alles nog kon.

Mijnheer
Frans Colen
weduwnaar van mevrouw
Maria Vervoort
Geboren te Nijlen op 21 november 1923
en overleden in WZC De Buurt te Zoersel op 27 maart 2015.
Oud-voorzier van KWB
Oud-lid van fietsclub KAWS

Wij nodigen U uit om samen met ons afscheid te nemen tijdens de gebedsdienst die plaats heeft in
de Sint-Willibrorduskerk te Kasterlee op vrijdag 3 april 2015 om 11.00 uur,
gevolgd door de begraving op de gemeentelijke begraafplaats.
Samenkomst en gelegenheid tot groeten achteraan in de kerk vanaf 10.30 uur.
Gebedswake op donderdag 2 april 2015 om 19.30 uur in voornoemde kerk
waarna gelegenheid tot een laatste groet aan Frans
in het Funerarium Verstappen, Turnhoutsebaan 53, Kasterlee

Dit melden u:
Ward(†) en Kris Colen - Clinckspoor
Wouter en Deniz Colen - Polatoglu
Robin
Damiaan en Liesbeth Persyn - Colen
Clara
Jan en Tine Van Goethem - Colen
Leone en Martha
Luc Colen
Frans en Lutgart Arijs - Colen
Gert en Martine Arijs - Van Audenhove
Annelies Arijs en Noa Adamah
Karolien Arijs
Wim en Hilde Keulemans - Colen
Toon Keulemans
Dirk en Lief Vandeweyer - Colen
Raf Vandeweyer en Kylie Bohez
Sam Vandeweyer
Dirk en Greet Van der Schueren - Colen
Stijn Van der Schueren
Ellen Van der Schueren
zijn kinderen, klein- en achterkleinkinderen.
Zijn schoonzussen, schoonbroers, nichten en neven.
De families Colen - Vervoort - Anthonis - Van mechelen.
Met oprechte dank aan al wie zorg gedragen heeft voor Frans.

Rouwadres: Familie Colen - Vervoort
p/a Funerarium Verstappen
Turnhoutsebaan 53
2460 Kasterlee

TERUG NAAR NIEUWSOVERZICHT
Overlijden Albert Smet
Wij kregen recent het bericht dat ons lid Albert Smet overleden is ten gevolge van een hartstilstand.
De meeste leden zullen Albert niet kennen. Hij was lid van 2003 tot en met 2010. Daarna heeft hij de fiets even opzij moeten zetten wegens gezondheidsproblemen.In september belde hij mij op omdat hij terug lid wilde worden en bezig was met een nieuwe fiets aan te kopen om met het fietsen terug te starten. Maar het heeft helaas niet mogen zijn.
De afscheidsplechtigheid gaat door in het crematorium, Schoonselhof in Wilrijk, donderdag 12 maart te 10 hr in de aula Aster. Bijeenkomst vanaf 9hr45 in de wachtzaal.
Langs deze weg wil de club zijn medeleven betuigen aan de familie.

TERUG NAAR NIEUWSOVERZICHT


3 Daagse fietstocht
Op 19 en 20 september heeft de Belgian Cycling Happening plaats in het Limburgse Peer. Zoals in het verleden zouden we met een aantal bevers op vrijdag 18 september met de fiets willen afzakken naar Peer over een afstand van een 120/140 km. Op zaterdag 19 september nemen we dan deel aan de BCH en keren  we op zondag terug naar huis over een afstand van ongeveer 100/110 km. Vooraleer we op zoek gaan naar een hotel of BB zouden we graag weten of er voldoende belangstelling is voor dit weekend. Daarom zou ik willen vragen aan de leden welke interesse hebben , dit te melden aan mij: Eddy.joostens@pandora.be of 0486/42.40.93 voor 15 maart.

TERUG NAAR NIEUWSOVERZICHT
Wijziging 14 februari 2015
Voor diegenen die nu zaterdag 14 februari de bedoeling hadden  om zich in te schrijven in de tussencontrole te Ranst tijdens de feestrit Grobbendonk, zal dit niet lukken . De tussencontrole te Ranst is komen te vervallen. Enkel inschrijven te Grobbendonk is dus mogelijk.

TERUG NAAR NIEUWSOVERZICHT

Bakala Experience weekend
Zoals jullie wel zullen weten hebben we als club een prijs gewonnen tijdens de Proximus Cycling Challenge 2014.
Eindelijk zijn we meer hierover te weten gekomen.
Op zaterdagmorgen wordt iedereen ontvangen bij Bakala en doen ze testen om deze in de namiddag samen met de deelnemers te analyseren en verder de voedingspatronen te doorlopen. Na een welverdiende nachtrust aldaar kunnen er de verdere testen gedaan worden waarbij er voor iedereen een geschikt trainingsprogramma kan opgesteld worden.
Dit kan nog licht afwijken volgens de mogelijkheden van de deelnemers.
FT De Bevers hebben 10 plaatsen van dit weekend gewonnen. Iedereen die hieraan wenst deel te nemen kan zich best zo snel mogelijk opgeven als mogelijke kandidaat.Het juiste weekend is nog niet gekend. 
Indien er meer dan 10 kandidaten zijn dan volgen we volgende kriteria :
1- Deelgenomen aan PCC
2- Aantal deelnames aan PCC
3- Loting
Kandidatuuur opgeven aan : eddy.joostens@pandora.be

TERUG NAAR NIEUWSOVERZICHT
Fietsvakantie Ardéche
Bevers,

Onze vriend Harry heeft een optie genomen op 2 grote woningen op hetzelfde domein zoals vorig jaar welke loopt tot half maart.De periode is van zondag 21 juni tot zondag 28 juni 2015. De personen welke wensen mede te gaan kunnen dit bevestigen door een voorschot van € 50 te storten per persoon op de clubrekening : BE90 7775 9946 5332 met vermelding " Ardéche + naam" voor 15 maart 2015.
De personen welke nog graag meer info wensen kunnen steeds contact opnemen met 
Harry Van reeth : 0479/98.20.64 tot 14 januari 2015
Joostens Eddy : 0486/42.40.93 
Hieronder nogmaals de tekst welke in het verleden reeds werd rondgestuurd :

Het verblijf is in de eerste plaats geen all- in hotel. Het is zelfs geen hotel maar een vakantiedomein, uitgebaat door een echte Antwerpenaar. Het domein “ La Fontaine du cade” in het franse departement Ardeche beschikt over een aantal vakantiewoningen variërend van 2 tot 10 personen. De grootste woningen (2 van 10 personen) beschikken over 4 slaapkamers waarvan 1 met 4 stapelbedden en hebben 2 badkamers. De andere huizen zijn ook ingedeeld in aparte slaapkamers maar hebben dan 1 badkamer. De bungalows zijn volledig ingericht en beschikken over wasmachine en vaatwasser. 
 Het is aldus de bedoeling met eigen vervoer te reizen. De afstand is net geen 1000 km en kan langs de autoroute tot ongeveer 50km van het domein. Het aantal en soort woning is afhankelijk van het aantal deelnemers. Er zijn verschillende combinatiemogelijkheden zodat we zeker niet in overbevolkte bungalows zullen huizen. Integendeel, er kan, een toegift van de eigenaar, zelfs met minder personen in een huis. Vermits we, bij de eerste editie, met 11 leden waren hebben we, met gezamelijke aankopen zelf voor ontbijt en avond eten kunnen zorgen. Enkele keren op restaurant hoort er natuurlijk ook bij. Hoe dan ook, er zou ook een mogelijkheid zijn dat avondeten (bij meer deelnemers en op aanvraag) kan verzorgd worden door een leverancier maar daar zijn momenteel nog geen vaste gegevens over.   De prijs! Afhankelijk van het soort woning en bezetting, rekening houden met  130 € per persoon per week.
De reis is natuurlijk afhankelijk van het soort auto + 45 € autoroute (enkele reis).   Fietsenmogelijkheden zijn er voor iedereen. Het is natuurlijk nooit vlak, daarvoor zijn we in Frankrijk. Voor de klimmers zijn er eveneens verschillende mogelijkheden met, in de buurt, toppen naar 800m en1200m.   Voor niet fietsers zijn er een massa aan mogelijkheden en uitstappen.
 Het ganse gebeuren gaat door  van 21 tot 28 juni.   Voor de liefhebbers: Op 17-18-19-20 juni wordt de Ardechoise gereden met vertrek in St. Felicién ong. 100km noord van het verblijf. Alle info op www.ardechoise.com   Voor de nieuwsgierigen naar de verblijfplaats, die kunnen zich een idee vormen via de site www.lafontaineducade.com

TERUG NAAR NIEUWSOVERZICHT
 
Zaterdag 3 januari 2015
Na deze eerste rit van het jaar 2015 bieden we, zoals vorig jaar, onze leden een lekkere hap en drankje aan voor een mini-bedrag. Voor een koniginnehapje (videeke) en een consumptie vragen wij een bedrag van 5 euro te storten op  op rekeningnummer BE90-7775-9946-5332, vermelding hapje 3 januari en het aantal personen. Dit laat ons toe een inschatting te maken van het aantal personen die verwacht worden en laat ons toe samen te klinken op het nieuwe jaar. Het bestuur hoopt jullie in grote getalen te mogen verwelkomen in Sporthal Weyninckhoven, P. Van Ostaijenlaan 2, Hove.
Aarzel niet, maar schrijf u nu in voor 24/12/2014.

TERUG NAAR NIEUWSOVERZICHT

Clubfeest 13 december 2014
Nog even vermelden dat ons jaarfeest doorgaat op 13 december.De prijs is vastgesteld op € 20 pp voor een buffet met varken aan het spit , groenten , enz.
Als alternatief is er een vleesvervanger, maar zeker geen vis.
Vermeld goed als je inschrijft of je vlees wil of vleesvervanger. Inschrijven kan tot 28/11/2014.
Dranken zijn  niet inbegrepen.
Aanvang vanaf 19H in de parochiezaal te Vremde.
Te storten bedrag op BE90-7775-9946-5332

TERUG NAAR NIEUWSOVERZICHT


Amstel Gold Race
Op 18 april 2015 heeft de toerversie Amstel Gold Race plaats.
Voor deze toertocht zijn er reeds 6 ingeschreven, afstand 200 km. Diegenen die ook wensen deel te nemen moeten zich inschrijven voor 15 november en onder de groep " De Bevers". Zo maak je meer kans om uitgeloot te worden.
Inschrijvingsprijs is netto € 40.
Inschrijven via: http://www.amstel.nl/agecheck

TERUG NAAR NIEUWSOVERZICHT

Nieuw clublokaal
Zoals jullie bijna allemaal zullen weten was het al zeker dat we taverne 't Soete niet meer als clublokaal zouden gebruiken.
De kogel is door de kerk en ons nieuw clublokaal is vanaf heden : Sporthal Weyninckhoven , Paul Van Ostaijenlaan 2 te Hove.Uitbaters zijn Pam en Christophe.
De inschrijvingen voor de nieuwe vergunningen zullen ook daar plaats hebben evenals samenkomst plaats voor onze wintertrainingen.
Eerste maal komen we daar op 1 november samen voor onze eerste wintertraining en onze eerste inrichting " Fortentocht " en hernieuwen vergunningen op 8 november.

TERUG NAAR NIEUWSOVERZICHT

Proximus Cycling Challenge
Iedereen die heeft deelgenomen aan de Proximus Cycling Challenge en voldoende punten heeft verzameld kon op het einde van het seizoen een prijs winnen.
3 Bevers hebben een prijs gewonnen: Guido Pairon, Marc Docx en Eric Vandenbroeck;Proficiat aan alle drie.
Tevens konden de drie beste clubs met de meeste punten tevens een prijs winnen; FT De Bevers kaapte de eerste prijs weg in deze categorie. Wij winnen een Bakala Academy Experience-weekend voor 10 personen.
Later hierover meer en een dikke proficiat aan alle deelnemers aan 1 of meerdere deelnames aan de PCC.

TERUG NAAR NIEUWSOVERZICHT
Wijzigingen inrichtingen
Hierbij wijzigingen van controleplaatsen inrichtingen: 

Uilerit 09/08 : Tussenkontrole voor kleine afstand is Café Lindenhof , Lindenstraat 35 Oevel

75 km brevet Grobbendonk 13/09 : Tussenkontrole is 't Sonneschot , Zonderschotsesteenweg 37 Heist Op Den Berg en niet zaal Withof

35 km brevet Heist 28/09 : Hoofdcontrole is Café Den Don, Hallaar en niet zaal Withof.

TERUG NAAR NIEUWSOVERZICHTOverlijden Gustaaf Bartholomeeusen
Verkenning RVS Classic
Op zaterdag 12 juli gaan we het parcours van de 150 km verkennen.Samenkomst om 8 H aan het sportcafé te Aartselaar zoals voorgaande jaren.
We vertrekken in 2 groepen namelijk de onbegrensde groep en 32/29 groep.Het parcours voor gps stuur ik 1 van de komende dagen nog door.
Voor de groep 32/29 : we houden een eerste stop te Linden na ongeveer een 54 km en daarna een stop na ongeveer een 77 km te Dunbeek ( Lubbeek). Daar kunnen we indien gewenst iets klein eten, dit is op dezelfde plaats als vorig jaar en heeft een gezellig terras.
Een laatste stop is er gewoonlijk net buiten Berlaar.
Tot zaterdag.

TERUG NAAR NIEUWSOVERZICHT.

Test snelheid groepen
De snelheid van onze fietsgroepen is een eeuwig discussiepunt.
Nu maandag 09/06/2014 starten we met de test van een ander systeem  tijdens onze inrichting .
Groep A/B/C verdwijnt en de benaming van de groepen is 
 • Onbeperkt
 • 32 km
 • 29 km
 • 26 km
Dit zijn de richtsnelheden van de groepen afhankelijk natuurlijk ivm parcours en weer.Indien er minder volk is , dan kan de groep 32/29 ook nog steeds samen rijden indien ze dit wensen.Geef dit systeem zeker de kans en oordeel zeker niet na 1 rit .
Voor iedereen goed doen met een club van 114 leden is onmogelijk maar we proberen aan zoveel mogelijk leden tegemoet te komen.
Vertrekuur is maandag: 08H00 aan taverne 't soete voor alle groepen.
Tot maandag.
TERUG NAAR NIEUWSOVERZICHT
Tilff-Bastogne-Tilff 240 km
In het clubblad staat als vertrekuur 8H voor de 240 km.Voor de 240 km kan men maar vertrekken tot 07H30, daarom is het clubprogramma aangepast naar 07H00 voor deze afstand.
TERUG NAAR NIEUWSOVERZICHTBijkomende verzekering recreatieve " wedstrijden".
De recreatieve vergunning bij Wielerbond Vlaanderen volstaat niet om deel te nemen aan binnen- of buitenlandse wielerwedstrijden. Daarom stelt WBV een nieuwe bijkomende verzekering voor. Deze verzekering verzekert de leden van Wielerbond Vlaanderen tijdens de duur van het evenement op dezelfde manier als een renner. Dit geldt zowel voor wedstrijden op de weg als voor wedstrijden off-road. De verzekeringspolis van renners kan je vinden op de website van Wielerbond Vlaanderen. Er is uiteraard alleen maar dekking tijdens de wedstrijd zelf. De recreantenvergunning alleen is dus niet meer voldoende!

Waarom deze nieuwe regeling? Om de grijze zone die bestond tussen recreatieve tochten en wedstrijden weg te werken. Onze verzekeringsmaatschappij zag in het verleden al heel wat gevallen door de vingers, maar kan dit niet blijven doen. Ook door de toename van de interesse in deze wedstrijden bij de recreatieve leden van Wielerbond Vlaanderen werd naar een oplossing gezocht.

Men spreekt van een wedstrijd als volgende ingrediënten aanwezig zijn:
een gezamenlijke start, een tijdsopname en de opmaak van een klassement.

Hoe aanvragen?
1.    Stuur jouw aanvraag naar mathieu.bruyneel@wielerbondvlaanderen.be. Vermeld daarbij de naam van de deelnemer, de naam van de wedstrijd en de datum van de wedstrijd.
2.    Stort 5,50 euro op volgend rekeningnummer: BE77 3930 0404 0242.

TERUG NAAR NIEUWSOVERZICHT
Fietsvakantie Compostela
4 van onze bevers zijn momenteel bezig aan een fietstocht naar Compostela.
Emiel en Patrick Henderickx , Heylen Ludo en Marien Alfons zijn de langeafstandsfietsers.
De tocht verloopt over 14 fietsdagen.
Je kan hun verhalen en foto's volgen via :

http//sportieve-fietsvakanties.blogspot.be

Terug naar nieuwsoverzicht

Overlijden Annie Plantenga
Overlijdensbericht van Annie Plantenga, echtgenote van Achiel Van Den Broeck.

Hierbij nodigen we jullie uit op de afscheidsplechtigheid van Annie  Plantenga  op woensdag 30 april 2014 om 11 h in de aula van rouwcentrum De Backer te Edegem.
Samenkomst in de aula, hoek Vrijwilligersstraat en Dokter Frans Bernaertsstraat vanaf 10h45 .
Aansluitend verstrooien wij haar as op de strooiweide van de begraafplaats  Cantincrode te Mortsel.

Raf en Anny Van Den Broeck - vanmanshoven
Suzanne Van Den Broeck

Terug naar nieuwsoverzicht
Railbiken in As bij Genk
Zoals het bij vorige keren telkens een succes was gaan we dit jaar nog eens railbiken.      Diegenen die er toen bij waren herinneren zich nog de ritten over de treinsporen in Falaen en   in de hoge venen, Een aanrader om te doen met de clubleden en de partners.
Datum is voorzien voor zaterdag 5/07/2014.
De dagindeling wordt dezelfde als vorige keren d.w.z. in de voormiddag een geleide wandeling    onder leiding van Harry Van Reeth en de namiddag het railbiken en nadien gaan we            samen barbecueën in taverne ’t soete.     
De wandeling wordt vermoedelijk in Maaseik.
De kosten voor de leden en partner bedraagt 23 euro pp , waarin het railbiken, het eten en de busrit inbegrepen zijn.       
Om een idee te hebben van het aantal deelnemers willen we vragen om ten laatste 31 mei 2014 
uw deelname op te geven. Hoe vlugger het kan hoe beter.            
Om toch een redelijk aantal deelnemers te hebben willen we toch minstens aan 25 komen,
     Blijven we daaronder zal de uitstap niet doorgaan. Een bus inleggen voor een minder aantal      heeft om financiële redenen geen zin.       
Later volgt in het volgende clubblad het praktische dagverloop,Laat maar al weten als je meewil.
Uw deelname mededelen via:   Deridder47@gmail.com  of 0477/31 09 92       
De ondervoorzitter,
 

TERUG NAAR NIEUWSOVERZICHT
Uitslagen 7 en 14 december
De uitslagen van 7 en 14 december 2013 zijn definitief verloren weet WBV Antwerpen ons weten.
De club zal daarom elk lid dat op die datum aangesloten was, deze ritten toekennen.Zal te zien zijn bij volgende update "uitslagen".

TERUG NAAR NIEUWSOVERZICHT
100 Km brevet Berlaar 12/04/2014
Uren van samenkomst voor het 100 km brevet te Berlaar op zaterdag 12 april wijzigen.
In plaats van vertrek om 12 H is dit om 8 H.

TERUG NAAR NIEUWSOVERZICHT
Clubuitstap Ardeche 22-06-2014 / 30-06-14
Reeds een 10/11 bevers hebben zich ingeschreven voor deze fietsvakantie.
We logeren in  vakantiehuizen van ‘La Fontaine du Cade’ . We kunnen er gebruik van maken vanaf 22/6 tot 30/6. Voor het zwembad is gezorgd en het gebruik van een mini-bus ter plaatse is toegezegd.
Indien interesse en voor meer info moet je contact opnemen met Harry Van Reeth zolang er nog plaats is.
0479/98.20.64
hvr@skynet.be

TERUG NAAR NIEUWSOVERZICHT

Overlijden schoonmoeder Dirk Van Der Schueren
Hierbij het overlijdensbericht van schoonmoeder Dirk Van der Schueren. Langs deze weg wil de club zijn innige deelneming betuigen aan Dirk en familie.

Dat een mens, zomaar een mens
zoveel betekenen kan.
Mevrouw
Maria Vervoort
echtgenote van de heer
Frans Colen
Geboren te Pulle op 21 november 1924
en thuis overleden op 22 maart 2014.
Oud-voorzitster van Femma.
Oud-lid van de Emmaüs groep.
Lid van Okra

Wij nodigen U uit om samen met ons afscheid te nemen tijdens de gebedsdienst die plaats heeft in
de Sint-Willibrorduskerk te Kasterlee op vrijdag 28 maart 2014 om 10.00 uur,
gevolgd door de begraving op de gemeentelijke begraafplaats.
Samenkomst en gelegenheid tot groeten achteraan in de kerk vanaf 9.30 uur.
Gebedswake op donderdag 27 maart 2014 om 19.30 uur in voornoemde kerk
waarna gelegenheid tot een laatste groet aan Maria
in het Funerarium Verstappen, Turnhoutsebaan 53, Kasterlee.

TERUG NAAR NIEUWSOVERZICHT
Clubkledij

De bijbestelling van de clubkledij is binnen.

Voor de leden welke kledij hebben bijbesteld kunnen contact opnemen met Ludo Van Thillo om een bepaalde datum en uur af te spreken om deze af te halen.

0478/78.29.47

ludo.van.thillo@gmail.com


TERUG NAAR NIEUWSOVERZICHT


Sponsorrit 16 maart 2014

Op aanvraag van aantal leden:

Plaats van samenkomst wordt Café Ballaer te, markt 27 Berlaar ipv Café in de klok te Pulderbos.

Men zegge het voort.


TERUG NAAR NIEUWSOVERZICHT

Ledenvergadering 14/03/2014

Vrijdag 14 maart 2014 hebben we onze ledenvergadering . Plaats van afspraak is taverne 't soete te Borsbeek vanaf 20 H;

Agenda :

Welkom en voorstellen agenda door de voorzitter

Financieel verslag door Marc Docx

Opstart VZW

Toelichting nieuwe website door Eddy Joostens

Voorstel driedaagse naar Lac D' eau D' Heure

Voorstel reis naar Livigno in 2015 door André Devos

Woord aan de vergadering


TERUG NAAR NIEUWSOVERZICHT

Overlijden schoonmoeder Bart De Decker

Hierbij het overlijdensbericht schoonmoeder Bart De decker. Langs deze weg wil de club zijn innige deelneming betuigen aan Bart en familie.


Diepbedroefd om het afscheid

maar dankbaar voor al wat wij van haar mochten ontvangen

melden wij u het heengaan van

Mevrouw

Lucie Van Steenberghe

geboren te Sint-Lievens-Houtem op 17 mei 1921

overleden te Mortsel op 4 maart 2o14.

weduwe van de Heer Maurice Du Bois

U wordt vriendelijk uitgenodigd de plechtige eucharistieviering bij te wonen

in de kerk De Verrezen Heer, Berchemstadionstraat te Berchem

op zaterdag 8 maart 2014 om 11.30 uur.

Samenkomst en gelegenheid tot groeten in de kerk vanaf 11;10 uur.

Aansluitend leggen we haar te rusten

op de begraafplaats Cantincrode te Mortsel.


Co r r e sp o n d e nti e a d r es:

Familie Lucie V an Ste e nb er gh e

pl a U itv aartcentrum Eugdne Timmermons

Antwerpsestraat 49 - 2640 Mortsel

De Heer en Mevrouw Bart en Colette De Decker - Du Bois,

Marie, Sophie, Helene,

De Heer en Mevrouw Jacques en Monique Wambacq - Du Bois,

Bernadette en Manu en kinderen,

Vincent en zoon,

Elisabeth en Wim en zoon,

Michel,

Agnes,

Th6rdse en Kevin,

haor kinderen, klein- en achterkleinkinderen

De Heer en Mevrouw Edmond (t) en Mirjam Van Steenberge - Santens,

De Heer en Mevrouw Albert (t) en Victoire Leus - Van Steenberge,

De Heer en Mevrouw Bernard (t) en Elisabeth (t) Wilking - Van Steenberge,

De Heer en Mevrouw Albert (t) en Frangoise Van Steenberge - Morre,

De Heer en Mevrouw Jan en Loulou Van Steenberge - Matton,

De Heer en Mevrouw Raf en Elisabeth Van Steenberge - D'Haenens,

De Heer en Mevrouw Bernard en Jos Van Steenberge - Van Otten,

De Heer en Mevrouw lgnace en Helga Van Steenberge - Clcickler,

De Heer en Mevrouw Leopold en Beatrice Van Steenberge - Van Dorpe,

De Heer en Mevrouw Raf en Anne-Marie Verbist - Van Steenberge,

hoor broers, zussen, schoonbroers en schoonzussen

Haar neven en nichten.

De families Van Steenberge en Du Bois.

Een speciaal woord van dank aan het verplegend personeel

van het W.Z.C. Sint-Jozef te Berchem voor de goede zorgen.TERUG NAAR NIEUWSOVERZICHT

Vertrekuren op zaterdag en C-groep

Vanaf nu zaterdag 1 maart wijzigen de vertrekuren op zaterdag.

De vertrekuren zijn dan :A-groep12H55, B-groep 13H en C-groep 13H05 .

Op zondag blijven voorlopig de vertrekuren hetzelfde.

De C-groep vertrekt zoals je kan zien vanaf nu 5 minuten na de B-groep.Laten we alles even de tijd geven vooraleer we een oordeel geven over de wijziging van de vertrekuren C-groep.


TERUG NAAR NIEUWSOVERZICHT

Nieuwe website

Eindelijk is onze nieuwe website er. Graag op- of aanmerkingen.


TERUG NAAR NIEUWSOVERZICHT

Melden van gefietste tochten

Nog even een opsomming van de fietstochten welke men zelf moet melden aan het secretariaat.


• Fietstochten van Wielerbond Vlaanderen (WBV) in provincie Antwerpen.

Hiervoor moet men niets doen. Deze uitslagen bekomt de club rechtstreeks van Antwerpse afdeling WBV. Wel soms met weken of maanden vertraging . Op de pagina “Uitslagen” op onze website vermeld ik steeds bovenaan tot wanneer de uitslagen compleet zijn of welke dagen ontbreken. Kijk dit steeds eerst na alvorens men begint te mailen.


• Fietstochten van Wielerbond Vlaanderen (WBV) in andere provincies.

Deze dient men te melden aan het secretariaat wil men ze laten meetellen voor het clublaureaatschap. Indien men ze tevens wil laten meetellen voor Antwerps verdienstelijk toerist (AVT), dan moet je bij inschrijving van fietstocht een witte homologatiekaart laten afstempelen, invullen en tevens aan club bezorgen . Deze kaart is te bekomen bij Joostens Eddy of aan de inschrijvingstafel bij de bondsafgevaardigde van de provincie Antwerpen.

Melden van gefietste tochten aan de club best via : eddy.joostens@pandora.be met vermelding benaming rit, datum en gefietste afstand.


• Fietstochten van Vlaamse Wielerbond (VWB) of andere tochten.

Deze dient men tevens te melden aan het secretariaat wil men ze laten meetellen voor het clublaureaatschap met vermelding van datum, benaming rit en officiële fietsafstand.


Deze nieuwsbrieven kan men steeds terugvinden op onze website indien men het niet meer juist weet.


Terug naar nieuwsoverzicht

Velofollies Kortrijk

Vertegenwoordiging van FT De Bevers zal op zaterdag en zondag 18-19/01/2014 van 10H tem 14H op de stand staan van Flanders Classics om onze Classic , Rik Van Steenbergen , te promoten.

Zoals je al wel zal weten is deze in het programma van Flanders Classic opgenomen. Leden welke naar Velofollies gaan kunnen langskomen, wij staan op stand 643. Dit is recht tegenover de brasserie Flandrien ( je kan er altijd ene geven).


Velofollies

Kortrijk Xpo

Hallen 1,2,3,4,5 en 6

Online voorverkoop (www.velofollies.be): 1 euro korting met de promotiecode velo2140adv


Terug naar nieuwsoverzicht